Snöskoter

I närheten av Söderhamn, Bollnäs & Edsbyn

Dags att köpa snöskoter?

För ett tryggt val och köp av snöskoter och skotertillbehör är du välkommen till oss på Motorportalen i Bollnäs, mitt i Hälsingland! Alla vi som jobbar här har snöskoteråkning (och andra motorfordon) som största intresse, och att kunna vägleda andra med samma intresse – både vana åkare och nybörjare, tycker vi är otroligt givande.

Med vårt centrala läge i Hälsingland, med närheten till orter som Edsbyn och Söderhamn ligger vi perfekt för att vara din helhetsleverantör av snöskoter för både lek och arbete.

Vem köper snöskoter?

Intresset för att åka snöskoter har skjutit i höjden de senaste åren. Främst har intresset gått upp bland fritidsåkare, som till exempel barnfamiljer som enkelt vill kunna ta sig ut på roliga utflykter i snön med barnen. Andra har lång vana av fritidsåkning och söker de vassaste motorerna med hög prestanda, och sedan har vi dem som använder snöskotern som arbetshäst i skogsbruket. Oavsett din erfarenhet, kunskapsnivå och budget så har vi kunnandet och utbudet för att kunna erbjuda dig den snöskoter som passar just dig bäst.

Snöskoter i centrala Bollnäs

Se vårat utbud på webshoppen

Snöskoter i Bollnäs

Vilken snöskoter passar mig bäst?

Motorportalen är återförsäljare av snöskotermärkena Polaris och Arctic Cat, och här finns ett varierande segment av maskiner beroende på dina krav och önskemål, användningsområde och plånbok. Utöver att vi är återförsäljare av dessa maskiner så har vi dessutom ett bra begagnatsortiment av snöskotrar, som hela tiden uppdateras. Här hittar du såklart flera olika märken av snöskotrar. För dig som inte bor i vårt närområde, Bollnäs, Söderhamn, Edsbyn så erbjuder vi fraktlösningar.

Varför ska jag välja att komma till Motorportalen?

Vi vill leverera enkla helhetslösningar och finnas till för våra kunder hela vägen – från val av snöskoter, finansiering, rådgivning om relevanta tillbehör och utrustning till framtida servicebehov (ja, vi har även verkstadslokal). Här brinner vi för snöskoteråkning och annan motorsport och tycker om att dela med oss av vår kunskap. Att bygga en relation med nya och gamla kunder för att kunna vägleda till köp av den maskin som motsvarar de krav och önskemål som framkommer när vi ses och pratar är roligt och viktigt för oss.

Varmt välkomna för att prata snöskoter med oss!

Varukorg
Scroll to Top