ATV

I närheten av Söderhamn, Bollnäs & Edsbyn

Köpa ATV – fyrhjuling?

I Bollnäs, i hjärtat av Hälsingland, finns Motorportalen. Här hittar du personal med stort intresse och kunnande inom ATV – eller som de också kallas; fyrhjulingar.

Motorportalen är stolta återförsäljare av fyra olika märken av ATV: Polaris, Arctic Cat, Suzuki och Honda, så oavsett ditt avsedda användningsområde, så är vi säkra på att kunna vägleda dig till den fyrhjuling som ligger i rätt segment för dina behov prestandamässigt och ekonomimässigt.

Vilka regler finns kring körning av ATV – fyrhjuling?

Reglerna ser olika ut beroende på hur en ATV är registrerad. Är den rätt registrerad och kontrollbesiktad så får den framföras på allmänna vägar och i yrkesmässig trafik, eller i till exempel skogsbruket. Vi kan hjälpa dig att reda ut begreppen i butiken och hänvisar i övrigt till Transportstyrelsens information.

Ny eller begagnad ATV?

Hos oss på Motorportalen hittar du ett brett sortiment av nya maskiner från Polaris, Arctic Cat, Suzuki och Honda. Om du är ute efter en begagnad fyrhjuling så har vi även ett sådant sortiment som uppdateras fortlöpande. Här kan det även finnas andra märken, beroende på vilka inbyten vi gör.

ATV Polaris i Bollnäs på Motorportalen

Verkstad

Våra lokaler i Bollnäs ligger mitt i Hälsingland, med närhet till orter som Edsbyn och Söderhamn. Det centrala läget och att vi även har en verkstad är en stor fördel för dig som kund, då du tryggt kan anlita oss från köp till service och så småningom kanske ett inbyte när det är dags för en ny maskin.

Varför ska jag köpa min fyrhjuling hos Motorportalen i Bollnäs?

För oss, med det brinnande intresse vi har för ATV och andra motorfordon, är det givande att skapa långsiktiga relationer med både erfarna förare och dem som just blivit nyfikna på att veta mer om vad man bör tänka på inför ett köp av fyrhjuling. Vi vill att hela processen ska kännas trygg och bekväm – från ett första ”surr” i butiken, genom hela vägledningsprocessen, med analys av förväntningar på prestanda och användningsområde, till finansiering och eventuell frakt. I vår butik hittar du dessutom ett bra sortiment av utrustning och tillbehör för din ATV och för din egen säkerhet och bekvämlighet.

Vi ser fram emot att vägleda dig från den första funderingen till det rätta köpet av ATV för dig!

Varukorg
Scroll to Top