Släpvagn

Vi säljer släpvagnar från Fogelsta

Tryggt köp av släpvagn hos Motorportalen i Bollnäs

Eftersom vi på Motorportalen i Bollnäs säljer snöskotrar, ATV och Motocross, så vill vi naturligtvis även kunna komplettera ditt motorliv med en riktigt bra, och för ändamålet passande, släpvagn. Vi har valt att vara återförsäljare av släpvagnar från Fogelsta. I och med det känner vi oss trygga med att vi erbjuder en riktigt robust och slitstark släpvagn som samtidigt har goda köregenskaper och är utvecklad med stort säkerhetstänk. Som exempel kommer Fogelstas släpvagnar som är avsedda speciellt för snöskotrar med aluminiumkåpa som standard. Dessa vagnar är även försedda med in- och utvändiga bindöglor.

Släpvagn för just dina behov – plus tillbehör

Från Fogelsta kan vi erbjuda vagnar i olika storlekar och viktklasser och med eller utan kåpa, och dessutom hittar du alla nödvändiga tillbehör som kan behövas för att skydda och förenkla transporten av dina motorfordon och annat. Dessa tillbehör hittar du för övrigt både i vår butik och i vår webbshop. Till exempel har vi ett urval olika halkskydd och gripmattor för att du ska kunna lasta och lossa din ATV eller snöskoter på ett tryggt och enkelt sätt. Vi vill helt enkelt säkerställa att hela ditt aktiva motorliv känns så enkelt och roligt som möjligt – vilket rätt släpvagn med rätt utrustning är en av de viktiga förutsättningarna för att uppfylla.

Motorportalen vägleder dig till rätt släpvagn

Det finns många parametrar att ta ställning till när man söker efter den rätta släpvagnen. Det finns en uppsjö av olika bredder, längder och viktklasser. Man ska också ta ställning till om man vill ha en bromsad eller obromsad släpvagn… Vi finns här när du är redo att reda ut begreppen och diskutera dina tankar och frågor kring förestående släpvagnsköp. Vi ser fram emot att bolla dina behov med dig och på så vis ledsaga dig rätt.

Varukorg
Scroll to Top